Arama

Gıda sektörü iş arayan dikkat! Lezita personel alımı yapacak

Lezita personel alımı ilanı

Lezita personel alımı ilanı açıklandı… Lezita yeni verdiği personel alımı ilanı ile bünyesine işçi alımı yapacağını açıkladı. Lezita bünyesine dahil olmak isteyen adaylar belirtilen şartları taşıyor olması halinde ilgili başvuru birimlerine iş başvurularını yapabileceklerdir. Lezita personel alımı şartları ve bilgileri haberimizde…

Lezita

Ege Bölgesi’nin incisi İzmir’de 2006 yılında kurulan Lezita, Türkiye’nin yem sektörünün ilk ve lider firması olan ABALIOĞLU Grup’un en önemli bileşenlerinden biri olup, 1969 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Lezita, taze piliç ürünlerinin yanı sıra tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak için onlardan ilham alarak ürettiği yenilikçi ürünlerini de pratik çözümlerle tüketiciye sunuyor.

Türkiye’nin en büyük ve en modern entegre tesisine sahip olan Lezita, ülke geneline yayılan dağıtım ağı ile geniş bir müşteri kitlesine ulaşırken, Türkiye’de onlarca ülkeye yaptığı ihracatla da dünyada adından söz ettirmektedir. 4 kıta.

Yenilikçi ve öncü yöntemlerle ürettiği lezzetli ve güvenilir ürünleriyle Lezita, gurmelerin en sevdiği tavuk markalarından biri olmaya devam ediyor.

MİSYON

Lezita, “insana en iyi proteini sağlamak” misyonunu sürdürürken, doğayı ve sağlığı korumak ve yerel değerlere saygı ilkesinden asla vazgeçmiyor. Lezita da çiftçileri destekliyor.

GÖRÜŞ

Lezita, faaliyet gösterdiği sektörlerde referans gösterilen öncü firma ve pazar lideri olmayı hedeflemektedir.

DEGERLERİMİZ

  • Güvenilir
  • Uzman
  • yenilikçi
  • Öncü

https://www.kariyer.net/firma-profil/abalioglu-lezita-gida-sanayi-a-s-1891-9779

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir