Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3600 Ek Gösterge Müjdesi! Kimleri Kapsıyor, Kritik Tarih Verildi

3600 ek göstergeye ilişkin

3600 ek göstergeye ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip edilmektedir. Bakan Bilgin’den memurların yaklaşık üç yıldır beklediği 3600 ek göstergenin düzenlenmesi için bir açıklama geldi.

Bakan Bilgin: Dört ana hizmet dalı var, bazı statü gruplarında adalet duygusunu güçlendirmek için bazı grupları dahil edeceğiz ama esas olarak statüsünün korunması gereken 4 grupla, örneğin bir hukuk bürosunda çalışan avukatlar gibi. kamu sektörü, hala bunlar gibi 3000 ek gösterge alıyor. Öğretmenlere 3600 veriyoruz ama il milli eğitim müdürünün 3600’ü yok. Bunları değiştirmemiz lazım, statülerini tespit etmemiz lazım, din görevlisi ile müftüyü ayırmamız lazım, ilâhî eğitim anlayışını korumamız lazım.

Coins, Banknotes, Money, Currency, Finance, Cash

BAKAN BİLGİN, 4 MAYIS’TA PARLAMENTO’YA GELECEĞİNİ SÖYLEDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 4 Nisan 2022’de yaptığı açıklamada, “Mayıs ayında 3600 ek gösterge çalışması tamamlanarak Meclis’e sunulacak” dedi. Bugün yaptığı açıklamada, “3600 yönetmeliğini bu yıl içinde tamamlayacağız, yıl sonunda iş bitecek, meclisten çıkacak” dedi. dedim.

YIL SONUNA İŞARET EDİLMİŞTİ

3600 ek gösterge için Mayıs ayında hazırlayıp Cumhurbaşkanımıza sunacağız, tartışılacak, tartışılacak, bundan sonraki aşama Meclis aşaması.

3600 yönetmeliğini bu yıl içinde tamamlayacağız, yıl sonunda iş bitecek, meclisten çıkacak.

Money, Money Tower, Coins, Euro, € Coin, Specie

DAHİL HİZMETLER GENİŞLEYECEK Mİ?

Dört ana hizmet dalı vardır, bazı statü gruplarında adalet duygusunu güçlendirmek için bazı grupları dahil edeceğiz, ancak esas olarak statüsünün korunması gereken 4 grupla, örneğin kamu sektöründe çalışan avukatlar , yine de bunlar gibi 3000 ek gösterge alırsınız. Öğretmenlere 3600 veriyoruz ama il milli eğitim müdürünün 3600’ü yok. Bunları değiştirmemiz lazım, statülerini tespit etmemiz lazım, din görevlisi ile müftüyü ayırmamız lazım, maiyet anlayışını korumamız lazım. adalet.

3600 EK GÖSTERGE MALİ HAKLARI NASIL ETKİLEYECEKTİR?

Mevcut maaşa pek yansımaz ama emeklilikte çok işe yarar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bir televizyon kanalında canlı yayın programına katıldı.

‘Temmuz ayında enflasyon farkıyla birlikte sosyal refah ve denge paylaşılacak’

Bakan Bilgin: Temmuz ayında enflasyondaki artışın yanı sıra sosyal refah ve denge payı da gündemimizde olacak. Ocak ayında vermiş olduğumuz sosyal yardım ve denge payının Temmuz ayında tekrar verilmesi planlanmaktadır.

İKRAMİYELER 1.100 TL OLARAK ÖDENECEKTİR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekliye tatilde ödenecek ikramiyenin 1100 TL olarak belirlendiğini açıkladı. Bonuslar 28-29 Nisan tarihlerinde ödenecek.